AKTUELLES

_______________

ACHTUNG: Es gibt Änderungen zur Anfahrt - Es stehen leider keine Parkplätze mehr hinter dem Dreischeibenhaus zur Verfügung!

Alles weitere hierzu finden Sie ganz unten auf dieser Seite.

__________________

Voraussetzung für Ihren Besuch bei uns

 

Da die Inzidenz in Düsseldorf wieder über 35 liegt, müssen Sie bei einem Besuch unsere Restaurants

bitte wieder Ihren Impfpass, den Genesenen-Nachweis oder einen negativen Schnelltest (nicht älter als 48 Stunden) vorweisen.

Hier ein kleiner Auszug der nächstgelegenen 
Corona Teststationen 


CoviTests Schadow Arkaden
Schadowstr. 11, 40212 Düsseldorf
(Die Teststation befindet sich im 1. OG)

***** ***** *****
MLP Zentrum 
Martin-Luther-Platz 27, 40212 Düsseldorf
(Die Teststation befindet sich im Restaurant Wilma Wunder)

Bitte denken Sie daran, sich vorher einen Termin zu buchen.

_______________

+ Check in / Registrierung über die luca App  (Bitte laden Sie diese vorab runter, dann geht alles ganz fix)

Bitte beachten Sie, dass Sie auf dem Weg zum Tisch bzw. beim Bewegen im Restaurant eine medizinische- oder eine FFP2-Maske tragen müssen. Am Tisch dürfen Sie diese selbstverständlich ablegen!

Im Namen des gesamten PHOENIX Teams danken wir Ihnen für Ihr Verständnis und freuen uns, Sie nach so langer Zeit wieder begrüßen zu dürfen.

_________________________________

Ab dem 09. August können unsere Quicklunch-Gerichte sowie die Gerichte aus der Mittagskarte

auch wieder als Takeaway bestellt werden. Hierzu gehen Sie einfach in unseren Onlineshop.

Online Bestellungen können Sie unter dem Button "Abholung" aufgeben.

 

SPEISEKARTEN

_________________________________

Quick Lunch ++ Mittagskarte ++ Abendkarte

RESERVATION

Book a table at in the PHOENIX Restaurant & Bar online or call

Tel +49 211 30 20 60 30

Restaurant & Wine Bar

The PHOENIX Restaurant & Wine Bar is the meeting place on the ground floor of the iconic Dreischeibenhaus.

At lunchtime and in the evening, you can enjoy the high quality of the cuisine: "Cosmopolitan, with a strong regional connection" - this description characterises not only the capital of North Rhine-Westphalia, but above all Philipp Wolter's style of cooking. His spectrum ranges from tried-and-tested classics of French cuisine to modern food pairing, which at first glance presents unusual combinations. The central bar area is the link between the tastefully designed restaurant and bar area. The wine list features a selection of exquisite wines from top German and European winemakers, reflecting a slice of the wine world. Since 2018, we have been members of the "Jeunes Restaurateurs d`Europe" association. The association of the "JRE" is an association of selected chefs who pursue a common goal. Values such as sustainability and regionality have been lived by the association long before they gained worldwide importance. The Jeunes Restaurateurs work with local producers and are committed to biodiversity and the conscious use of food in production and preparation. The JRE has 83 members in Germany and 350 members in Europe.

The elegant rooms of the Bel Étage, located directly above the restaurant, offer the ideal setting for private festivities, seated dinners, confidential discussions or business events for up to 30 people.

Menu letter

Subscribe to our menu letter and receive weekly information on our current dishes and set meals

Wenn Sie mehr über uns, unsere Philosophie,

wie wir denken und woher unsere Lebensmittel kommen erfahren möchten, dann klicken sie hier.

DIRECTION TO THE RESTAURANT

Direct access to the Dreischeibenhaus is via Goltsteinstraße and Bleichstraße.

Information for the navigation system: Bleichstraße 14

Access is marked by a barrier system, if it is closed, please use the bell. You can find a detailed map here.

 

PARKING

Parking facilities in the immediate vicinity of the Dreischeibenhaus can be found in the Breuninger multi-storey car park. Our restaurant is within easy reach via the new footpath.